Ernstig Astma

Aanmelden

Met deze wizard meldt u zich aan voor het longartsensymposium; Op de Hoogte van Astma.

Dit congres wordt mogelijk gemaakt door Stichting Rotterdam-Leeuwarden Expertise Obstructieve Longziekten.

Door uzelf aan te melden verplicht u zich tot het voldoen van het inschrijfgeld. 
Annulering wordt verrekend door Stichting RoLeX. Het definitieve programma en verdere informatie ontvangt u eind februari 2020.

Op de volgende pagina kunt u uw aanmeldgegevens on-line invoeren. U krijgt dan per e-mail een bevestiging van uw aanmelding en een factuur.

Let op! Bij sommige mailprogramma’s, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox. Controleer, wanneer u niet binnen enkele minuten de bevestigingsmail ontvangt, eerst even uw spambox.

Kunt u de bevestigingsmail niet traceren, stuur ons dan even een mail op info@morganiseren.nl. U ontvangt dan een kopie van de bevestigingsmail.

De betaling van het cursusgeld dient vooraf te worden voldaan op rekeningnummer NL95 RABO 0306 2359 78 t.n.v. Stichting Rotterdam-Leeuwarden Expe, o.v.v. het factuurnummer.

Ga verder

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Persoonsgegevens

Status

Werkadres

Bijzonderheden

Akkoord

Ga verder

Bedankt voor uw aanmelding.

Binnen enkele minuten krijgt u automatisch een bevestigings-email met een bijgesloten factuur.

Let op! Bij sommige mailprogramma's, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox. Controleer, wanneer u niet binnen enkele minuten de bevestigingsmail ontvangt, eerst even uw spambox.