Ernstig Astma

Uitnodiging

Beste collega’s,

Het organiseren van Op de Hoogte van Astma 2021 gaat niet vanzelf. Eerst moesten we besluiten dat het congres in Nederland ging plaatsvinden en nu moeten we, gezien de huidige omstandigheden, besluiten om het congres te digitaliseren. Dus gaat:

Op de Hoogte van Astma 2021 – ONLINE!

Ook nu willen we onze uitgangspunten voor het verloop van het congres zo veel als mogelijk vasthouden en dat is ons gelukt. We nodigen u uit om op 11 en 12 maart uzelf volledig vrij te plannen om het congres volledig te kunnen volgen. Alles via een mooi platform waarop we zowel de plenaire sessies als de workshops kunnen volgen. Nog steeds worden de workshops verzorgt door de docentenkoppels van longarts en aios en nog steeds wordt er een grote inbreng van u als deelnemer gevraagd. Interactie voorop, maar ook gezelligheid, elkaar ontmoeten, elkaar en ook de sponsoren spreken, even tijd met elkaar doorbrengen. Oké, het blijft digitaal maar we benaderen een fysiek congres toch in grote mate.

Om dit alles te kunnen waarborgen blijft het aantal deelnemers wat mee kan doen met de cursus beperkt. Er zijn nog een paar plekken open, dus schrijf u snel in om bij deze bijzondere editie van Op de Hoogte van Astma aanwezig te kunnen zijn.

Het programma is volledig terug te vinden op de website. Met hier en daar een hele kleine aanpassing, waardoor er ongeveer 10 tot 11 accreditatiepunten te behalen zijn. Natuurlijk alleen bij volledige deelname.

We zien u graag op 11-12 maart!